Saobraznost

Na svu robu kupljenu u našoj internet prodavnici, postoji saobraznost. Saobraznost robe je zakonom zagarantovana. Prava potrošača reguliše zakon o zaštiti potrošača, čiji tekst možete preuzeti na https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_ozastiti_potrosaca.html.

Povrat robe

Povrat robe je regulisan Zakonom o zaštiti potrošača. Uz svaku robu, kupljenu u našoj internet prodavnici, dobijate i "OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA NA DALJINU I UGOVORA KOJI SE ZAKLJUČUJU IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA" u pisanoj formi.

U roku od 14 dana od prijema robe možete jednostrano da raskinete ugovor bez obaveze da navedete razlog za raskid ugovora, a mi smo u obavezi da vam bez odlaganja dostavimo obaveštenje u vezi sa vraćanjem robe i povraćajem novca.

Vi ste  obavezi da nam o svom trošku vratite robu sa pripadajućim priborom, dokumentacijom i delovima koju sz bili u prodajnom paketu ez oštećenja, a mi smo u obavezi da odmah, ili u roku od najviše 14 dana od prijemas izjave o jednostranom raskidu ugovora, izvršimo povraćaj novca, ukoliko je roba poslata nazad. Jednostranim raskidom ugovora Vi se olobađate svih obaveza, osim da snosite neposredne troškove povraćaja robe.

Reklamacioni pravilnik

Način rešavanja reklamacija definiše "Pravilnik o rešavanju reklamacija" koji možete pročitati na linku : https://novi.formline.rs/pravilnik-o-resavanju-reklamacija

Reklamacioni list

U slučaju reklamacije, reklamacioni list možete popuniti i dostaviti nam preko e-mail-a na adresu info@decorline.rs ili formline@eunet.rs